+8
 e-mail

+8 Byggnadsställning, Stämpställning, Skyltställ, Väderskydd och Evenemang

+8 Logo

Välkommen till +8

Nyheter

+8 Intro

Letar du efter en ställning med få och lätta delar men flexibelt, starkt och säkert då har du kommit rätt!

Tillbaka i Danmark [2015-10-14]
Läs mer här.

Besök nyhetsarkivet

Klicka här för att se hur du navigerar denna dynamiska webplats.

Varför +8 - Ergonomi

Hårdingar är också mjuka

Ställningsbyggare och byggjobbare är hårda grabbar med tuffa jobb. Det är särskilt tufft för handleder, armbågar, ryggar, axlar och knän. Men även hos hårda grabbar samspelar senor, bindväv, nerver och muskler i ett känsligt system, som inte är starkare än dess svagaste länk. Alldeles för många ställningsbyggare har fått uppleva att de drabbats av förslitningsskador.

Människan och funktionen går hand i hand

Det tog vi fasta på när vi med mångårig erfarenhet av ett antal olika ställningssystem och typer tog fram +8 Universalställning, ett ställningssystem där människan och funktionen går hand i hand. Ett ställningssystem med bra ergonomi som inte bara sparar människors hälsa men också gör arbetet trivsammare och säkrare. Ett ställningssystem som också är ekonomiskt fördelaktigt genom bättre förutsättningar för produktivitetsökningar och kontinuitet.

Bra ergonomi är beroende av många olika faktorer som: komponentantal, komponentvikt, komponentbalans, stabilitet, flexibilitet och visuell lås- och säkerhetskontroll. Det går inte att bara välja ut några faktorer och tro att det i sig själv åstadkommer god ergonomi - alla faktorer måste samverka i ett.

+8 är utvecklad med fokus på god ergonomi

I +8 ställningen samverkar alla de krav man skall ställa på ett ergonomiskt ställningssystem i ett optimerat system med mycket stor flexibilitet där hög styrka, säkerhet och stabilitet åstadkoms med ett fåtal välbalanserade komponenter med låg vikt ihopkopplade i vertikal och horisontalled med unika patenterade konstruktionslösningar.