+8
 e-mail

+8 Byggnadsställning, Stämpställning, Skyltställ, Väderskydd och Evenemang

+8 Logo

Välkommen till +8

Nyheter

+8 Intro

Letar du efter en ställning med få och lätta delar men flexibelt, starkt och säkert då har du kommit rätt!

Tillbaka i Danmark [2015-10-14]
Läs mer här.

Besök nyhetsarkivet

Klicka här för att se hur du navigerar denna dynamiska webplats.

Produkter - Ställning

Gör det omöjliga möjligt

Med +8 universalställning blir det till synes omöjliga ofta möjligt. +8 är en sann 8-vägs systemställning som är det närmaste man kan komma rör- och koppling i flexibilitet. Det går att bygga i valfri vinkel med upp till åtta komponenter, bommar, konsoler, etc i varje knutpunkt.

Alla sorters ställningar kan byggas med +8. Höga, låga, breda, smala. Genom den höga lastkapaciteten kopplat till låg komponent- och totalvikt kan man bygga riktigt högt. Vill du bygga nedåt går det också bra. +8 används med fördel som hängande ställning. Med +8 balkar kan man bygga stora genombyggda ställningar för undertaksinstallationer, etc - hur breda som helst. Kort sagt, ingen uppgift är egentligen omöjlig med +8 universalställning.

Snabb - också till vardags

Att +8 är snabb är något som visats genom de världsrekord som tagits med +8. Men det viktiga är att +8 är snabb till vardags. Till vardags finns det inte så många släta fasader med vågrätt bottning - det är då +8 kommer till sin rätt. +8 är snabb i den vardag de flesta ställningar byggs. Och den är uthålligt snabb genom sin ergonomiska utformning - med få, välbalanserade komponenter, med låg vikt.

Kombinera spiror och ramar

Det går att fritt kombinera ramställning och modulställning (spirställning) eftersom alla komponenter är lika förutom ramar och spiror. Har du modulställning behöver du endast komplettera med ramar för att få ramställning. Tänk dig att, när du bygger med ramställning och det börjar bli lite besvärlig bottning eller lite för skrynklig fasad, kunna kombinera med spirställning på ett enkelt och självklart sätt - smidigt.

Väl beprövad

+8 är väl beprövad. Under de drygt trettio år den funnits på marknaden har den använts för tusentals uppdrag, på många olika platser i många olika länder inom byggnation, renovering, brobyggnad, skeppsbyggeri, processindustri, flygplansunderhåll, etc ...