+8
 e-mail

+8 Byggnadsställning, Stämpställning, Skyltställ, Väderskydd och Evenemang

+8 Logo

Välkommen till +8

Nyheter

+8 Intro

Letar du efter en ställning med få och lätta delar men flexibelt, starkt och säkert då har du kommit rätt!

Tillbaka i Danmark [2015-10-14]
Läs mer här.

Besök nyhetsarkivet

Klicka här för att se hur du navigerar denna dynamiska webplats.

Produkter - Skyltställ

Din bästa reklamplats?

Människor har vant sig vid att det på varje byggarbetsplats finns en skylt som talar om vem som bygger. Med +8 Skyltställsystem kan du utforma din reklamplats i stort sett hur du vill.

Du har sex standardlösningar att välja mellan. Skulle ingen av dessa motsvara dina krav på en lösning gör vi ritningar och beräkningar efter dina önskemål, helt utan kostnad. Systemet passar alla storlekar och typer av skyltar.

+8 Skyltställ behöver inte gjutas fast i marken. +8 Skyltställ är vindlastberäknade enligt svensk byggnorm, och därför vindtåliga. Marken behöver normalt inte beredas; betongvikterna kan stå på ojämna underlag. Bottenskruven är justerbar i både höjd, sid och lodled. Två personer klarar enkelt både montering och demontering.

När ett bygge är klart packar du ihop ditt ställ och transporterar det till nästa byggplats. Där monteras det upp igen, på det sätt som passar bäst på den nya byggplatsen. Detta är möjligt då alla ställ är uppbyggda av samma standarddetaljer oavsett ställets storlek.

Se våra standardlösningar...eller läs mer om våra speciallösningar