+8
 e-mail

+8 Byggnadsställning, Stämpställning, Skyltställ, Väderskydd och Evenemang

+8 Logo

Välkommen till +8

Nyheter

+8 Intro

Letar du efter en ställning med få och lätta delar men flexibelt, starkt och säkert då har du kommit rätt!

Tillbaka i Danmark [2015-10-14]
Läs mer här.

Besök nyhetsarkivet

Klicka här för att se hur du navigerar denna dynamiska webplats.

Nyhetsarkivet

Det uppgraderade +8 systemet presenterades officiellt på Byggmaskiner 2013 [2013-03-12]

På Byggmaskiner 12-15 mars 2013 i Göteborg introducerade vi officiellt det uppgraderade +8 ställningssystemet med alla nya komponenter, många med unika egenskaper.

Vi visade de nya Universalskruvarna (US+) och de nya spirorna (S+) med kapacitet upp till 80 kN.

Nya horisontaler (H+), horisontalbalkar (HB+) och konsoler (K+ och UK+), med vårt nyutvecklade kil-lås visades. Det nya kil-låset är hjärtat i det uppgraderade systemet och mycket snabbt och enkelt att montera/demontera, något som många av våra besökare själva fick tillfälle att konstatera.

Vi visade också våra nya breda helaluminiumplan, KPAA+, där aluminiumdurken också kan användas som plywoodersättning när plywooden behöver bytas i KPAP-plan (nominerat till Årets Arbetsmiljöpris 2013). Besökarna kunde också se våra uppgraderade KPAP-plan (KPAP+) med lågbyggda krokar och varmgalvaniserat stållås.

I montern hade vi flera nya korttrappor, som numera ingår i standardsortimentet, och två nya trappräcken, där varje räcke kan användas till tre olika storlekar av korttrappor. Nytt var också toppklykan att användas med vår Universalskruv. Vi visade dessutom vår nya snabbmonterade väggförankring, Atlasfästet, med hög kapacitet.

Alla de nya +8 detaljerna är fullt bakåtkompatibla och kan användas tillsammans med de ursprungliga +8 komponenterna.